Selasa, 17 April 2012

Pasar berdarah

Pasar Berdarah

SEDIH...anggota keluarga tidak dapat menahan sebak sebaik melihat anggota polis membawa jenazah Noor Fathanah (gambar kecil), semalam.


GOMBAK: “Dalam keadaan berlumuran darah, saya terus memangkunya sebelum berlari kira-kira 150 meter ke klinik berhampiran, namun doktor mengesahkan dia sudah meninggal dunia,” kata Misnawi Mohd, 55, bapa kepada seorang remaja perempuan yang maut ditikam seorang lelaki di pasar malam Kampung Wira Damai, Batu Caves, dekat sini, malam kelmarin.

Menurutnya, ketika memeriksa nadi anaknya, Noor Fathanah, 13, doktor memberitahu peluang untuknya hidup tipis.
“Tidak lama kemudian, doktor mengesahkan anak saya sudah meninggal dunia menyebabkan lutut menggeletar dan badan terus lemah bagaikan mahu pengsan.

“Apapun, saya terima kejadian ini sebagai takdir, tambahan sebelum kejadian, tiada perubahan pelik ditunjukkan arwah yang juga anak bongsu daripada empat beradik,” katanya ketika ditemui di pekarangan bilik mayat Hospital Selayang, dekat sini, semalam.

Dalam kejadian kira-kira jam 8.15 malam itu, mangsa, pelajar tingkatan satu Sekolah Menengah Kebangsaan Sungai Kertas, dekat sini bersama kakaknya, Noor Fadilah, 15, serta seorang lagi rakan yang sedang membeli air, parah ditikam suspek dipercayai warga Indonesia yang ketika itu sedang mengejar seorang lelaki rakan senegaranya.

Sumber dari :
http://www.hmetro.com.my
Oleh Muhaamad Hafis 
Nawawi
mhafis@hmetro.com.my

4 comments:

IsmailDotCom berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Al-Fatihah khas untuk adik Noor Fathanah,13 tahun

Lin Azlina berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

ya allah...jauhkanlah dari kejadian macam ni

Penyuluh Perikanan berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

saya bergabung dan mengikuti blog yang cantik ini follow 439, saya harap anda follow kembali , ditunggu suport dan komentar kawan, terima kasih
http://penyuluhpi.blogspot.com/2012/04/ternyata-kotoran-sapi-bisa-dijadikan.html

pelangi sepi berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

malang tak berbau

Catat Ulasan