Rabu, 26 Disember 2012

Giveaway Mialiana.com



Saya paling suka entri OUM Konvokesyen Ke 13 - Inilah Harinya di Mialiana.com kerana entri ini ringkas serta memberi semangat dan dorongan kepada saya dan pembaca yang lain untuk terus berusaha menuju puncak kejayaan. Kejayaan mia yang bukan sahaja tamat ijazah sarjana muda dengan cemerlang (kelas pertama) malahan turut di anugerahkan  Commonwealth Educational Media Centre for Asia (CEMCA) Award. Ini adalah satu kejayaan yang amat membanggakan kami sebagai follower dan pembaca blog Mialiana.com. Sesungguhnya Juliana Ngahdirin adalah idola dan sumber inspirasi untuk kami semua.



Akhir sekali ucapan Ribuan TAHNIAH !!!!  buat Juliana Ngahdirin @ Mialiana.Com  diatas segala Kejayaan yang di tempa di peringkat Asia dan Global. TAHNIAH !!!! Terhebat diantara yang Terhebat.

3 Orang rakan telah di tag :







14 comments:

♥ Nana BamBam ♥ berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

thanks, tapi Aseefff (maaf) tak dapat nak join giveaway kak mia..sangat bz :)

Mar Haini Abdul Rahim berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

gudluck ! hehe sukeee smiley yg grad tuu ! nak satu :D

Ieta Mat Sa'ad berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Wa... mmg terbaik... :)

Mas Zull berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

assalamualaikum Ismail...betul tu mia seorang yang bersemangat waja...:)

miza yusof berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Good luck :)

Pn.bayu berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

tq tagging me... tapi rasanya macam tak sempat... pn.bayu baru melalkukan aktiviti normal hari ni..bercuti seminggu..blog pon bersawang.. :(

Ainaa Syafiqah berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

good luck tau.. aien datang terjah dari segment yang sama.. jemput lar ke blog aien..

EMMYMAZLI berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Assalamualaikum & salam kenal...
Emmymazli datang singgah dari segmen yang sama…. Sudi-sudikanlah join segmen emmy pulak yer…
http://emmymazli-emmymazli.blogspot.com/2012/12/segmen-tambah-follower-awal-tahun-2013.html
Tq so much dear…. ^_^

myfreeminded berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Semoga terpilih ye.

Ecah Shaimi berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

As salamualaikum dan salam kenal dari segmen y sm..

http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom_5345.html

sudi2 tuk follow blog ecah,tQ

Nor Salmi berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Good luck!
Singgah dari segmen sama..

http://ibuberbicara.blogspot.com/2013/01/giveaway-mialianacom.html

Arol Mubin berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Arol Mubin datang sini nak ucap, semoga berjaya! Arol pun join jugak. Peserta nombor 55. :)

Mia Liana berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Terima kasih kerana sudi join dan meriahkan Giveaway ini.

Pemenang giveaway telah diumumkan di http://www.mialiana.com/2013/01/pengumuman-pemenang-giveaway-mialianacom.html

soooooour berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

hebat.....

Catat Ulasan