Ahad, 7 Disember 2014

Segman Blogwalking Bersama Cikgu Farha



Assalamualaikum
Salam sejahtera buat semua.

Sempena cuti sekolah yang masih berlangsung ni, cikgu nak lancarkan segmen ringkas dari blog simple cikgu ni. Harap dapat sambutan. Tujuan utama cikgu anjurkan nak rapatkan ukhuwah dan tambah kenalan di alam maya. Dalam masa yang sama bole kongsi maklumat dan info.

http://cikgufarha.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Syarat simple je:-
1. Follow blog cikgu (boleh tengok side bar) - tak paksa pon hehe
2. Buat tajuk "Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha"
3. Tinggalkan url entry kat entry ini jugak

Copy coding yang disediakan.


9 comments:

Farha Kimah berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Blog update!
Boleh check link memasing di blog cikgu ye :)

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

Insya Allah sampai masa cikgu dtg bw :)

Miqha Azmi berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

salam,,iqha datang melawat balik dari segmen sama ;)) http://mylifemiqhaazmi.blogspot.com/2014/12/segma...

Osman berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Jemput join segmen bloglist :)
http://iniblogke.blogspot.com/2014/12/iniblogke-600-bloglist.html#.VIe17TGUfGQ

Anmas Healthcare berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Salam, selamat ber"blogwalking, sy juga jalan-jalan dari segmen yang sama :D

Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

:: anmashealthcare.blogspot.com ::

Farha Kimah berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Salam singgah dr segmen cikgu. Thnx atas kesudian join segmen cikgu yg tak seberapa ni.

Salam ukhuwah dr cikgu ye. Blog awak dah cikgu masukkan dalam bloglist BW'12 (ada kat sidebar), jadi boleh dtg jenguk2 serta boleh juga tambah kenalan lain.

Boleh dth sini ye:-
Segmen: Blogwalking Bersama Cikgu Farha

cik belbel berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

cik belbel singgah blogwalking. wuhuuu :) selamat berkenalan !
http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

Papaglamz berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Papaglamz singgah dan follow di sini dari segmen yg sama. Jom follow Papaglamz.

http://www.papaglamz.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html?m=1

Komen entri ni jugakz..

http://www.papaglamz.com/2014/12/duhai-si-bawang-putih.html?m=1

Terima Kasih..

ainloly berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Assalam ! :)

Saya dari blog

http://unprivatediarytyping.blogspot.com/2014/12/segmen-blogwalking-bersama-cikgu-farha.html

join segmen yang sama :) done follow sini. followback ya ? ^^

Nor Marshaliza Shaidan berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

singgah sini

Jemput singgah blog sy SPORTING MUMMY

Catat Ulasan