Khamis, 29 Disember 2011

T-shirt Jersi Hot Ticket Hotlink

Tadi petang Isz ke kedai telefon ingin top up broadband prepaid yang akan tamat 30 Disember 2011. Pelik betul, semakin lembap pula sejak-sejak akhir ini, kalau dulu masa  dah habis kuota, masih boleh guna dan laju. Nak sedapkan hati, mungkin musim hujan sekarang ini, line agak slow kot...

Tetiba terpandang pula t-shirt jersi Hotlink bernombor 10. Berkenan, terpaut dan terpikat, terus beli. Harganya RM 10.00 dan dah tinggal sedikit. Ada saiz Isz. Eh! beli terus ajelah.




Dapat juga menambah koleksi t-shirt jersi Isz. Memang favourite betul dengan t-shirt jenis ni.

7 comments:

Azmi Khan berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

cantik gak t-shirt nie....
tak byk warna......

IsmailDotCom berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

@Azmi Khan
Isz memang minat jenis2 kain jersi nie, tak panas..kurang berbau kalau berpeluh.

Aku Mad berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

salam kenal dan follow :)

www.akumad.com

Prettywrite berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

ramai orang laki suka pakai tshirt jersi ni tak panas katanya..lawa merah putih..:)

nurmujahidah berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

RM 10 JE??? bia betul,, huhu,, jelez,, :D

~Nana BamBam~ berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

cantik... :)

Niena Sofea berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Salam kenal ..

Niena singgah sini ye ..

Niena sudah follow ..

Jemput singgah & komen blog Niena ye ..

(Klik iklan churp2 & nuffnang Niena ye)

Jom daftar churpchurp d'blog Niena .. Untung dengan hanya 1 klik .. Earning churp2 lebih laju daripada nuffnang ..

Catat Ulasan