Rabu, 7 Disember 2011

MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY - 5 NAGA


Wow! Isz pun nak join MAK DARA FABULOUS GIVEAWAY. Hari ini ialah hari terakhir GA yang marvellous ini. Sudah tentunya Isz minat betul dengan cerita aksi lasak, ditambah pula dengan seni grafik komputer terkini. Apatah lagi adegan tembak-menebak dan bom-mengebom. Tentu best!

Tajuk filem yang Isz cadangkan ialah 5 NAGA. Antara kisah sinopsisnya....

sumber gambar dari Google

5 NAGA ..Sebuah filem aksi lasak. Mengisahkan 5 orang remaja jalanan yang nakal yang melibatkan diri dalam jenayah-jenayah ringan. Sehinggalah mereka semua dewasa dan berjaya mendapat kerjaya yang baik dan profesional. Tetapi mereka masih merompak sebagai hobi.

Shahril- pakar kimia, Nash-Pakar Komputer , Amir-Jurutera Mekanikal, Gadafi-Pelumba kereta dan Amar- Pakar senjata.

Rompakan demi rompakan yang dilakukan berhasil dan mereka berlima hidup mewah.

Sehinggalah akhir sekali mereka menculik Perdana Menteri untuk meminta wang tebusan dan membawa padah. Dua sahabat mereka mati, seorang pula koma dan 2 orang lagi di penjarakan.

2 comments:

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Wahhhhh terharunya akak.. Tks sebb you and Mia selalu support blog akak.. Tks for joining GA akak.. really appreciate it... Tajuk yang diberi lebih kurang macam siri animasi husband akak.. dia punya tajuk NAGA ASIA dimana semua naga naga dari beberapa pelusuk asia bergabung menentang kejahatan di dunia tapi dek kerana budget yg diperlukan utk buat animasi tu terlalu mahal maka tak jalan jalan lagi cerita tu hehehe..

Munnafendy berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

wow 5 naga tu..kalau buat ala2 epik msti malatop!

Catat Ulasan