Isnin, 20 Februari 2012

Ini Bukan "Tinted"



Tolong jangan saman ini bukan TINTED! ini PLASTIK SAMPAH. Dalam ini takde barang kemas, barang berharga… Jangan pecahkan lagi ye? Jangan gelak bila tengok cermin macam ni. Kami pun tak nak jadi macam ni. Kalau lalu kat sebelah baca jeling2 dah la… Jangan baca sambil gelak pastu tengok kami… Kami malu la bila anda buat macam tu!
This is ‘NON SMOKIN” area!
- Jaga2 pemecah kereta ini kami cari anda. ANDA WANTED!! Tak pasal2 kami kene buat report kene bangun awal pagi!! cehhhh……….

Dahsyat betul ayat-ayat ni. Marah betul nampaknya. Isz dapat ni pun daripada emel rakan. Sekadar untuk dikongsi bersama dengan pengunjung blog ini.

p/s: Isz agak sibuk kebelakangan ini, tu yang jarang update blog.

2 comments:

Kiera Zainal berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Haha memang kelakar. Kesian betul orang ni.

IsmailDotCom berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Kesian dia kan kalau kena kat kita camne...pastu duit takde nak ganti pulaks...mmm

Catat Ulasan