Isnin, 21 Oktober 2013

Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2013 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 21 Oktober 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

18 comments:

Ainim Suju berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Saya datang follow blog ni

http://ainimrashihah.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

Eraz Fadli berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Assalamualaikum w.b.t.. Eraz datang melawat melalui senarai peserta Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com..

http://www.erazfadli.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

buatwanita berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

dari segmen yang sama juga :)

jom tengok segmen buatwanita.blogspot.com (link tu kat main page yer)

azman Arsad berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

singgah kat sini dari segmen mia liana
http://lucudanlawak.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

julia jamaludin berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

singgah blogwalking kat sini :)

http://juliajamaludin.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

Mohd Selim Zainal berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Assalammualaikum...mselim3 datang daripada segmen yang sama.. dah follow sini..

http://mselim3.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

Invisible Me berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

IM datang dari segmen Kak Mia jugak :)

roslita thalib berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

ros singgah dari segmen sama.. good luck ye :)
http://rozeath.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

Huny eda berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

singgah dr segman yg sama
http://hunyieda.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

Aben Mpun berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Selamat bersegmen dan semoga berjaya.. ziarah dari blog ke blog ^__^

Asmar Arafad berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

singgah dari segmen yg sama..done follow you...

http://asmarpunyablog.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

Marou Apple Hijau berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

BBL datang singgah dari segmen sama. selamat berjaya ya


recent post : Review Samsung Galaxy Note 3 : Edisi Tengok Sahaja

AyuInsYiraH berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa nanti singgah la ke blog ayu ye...follow sekali hehehe...tq..

http://www.ayuinsyirah.my/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

Zamani Abe berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Salam~ Zam singgah dari segmen Kak Mia Liana~ Jemput singgah blog Zam :)) : Segmen 12 Jam BLOGLIST #5 Mialiana.com

husna zahidi berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Assalamualaikum..
husna datang ziarah.. dari segmen kak mia juga.. =)

http://husnazahidi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

pha is berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

datang singgah sini dari segmen yg sama..

gudluck..

Kasih Lestari berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Jalan-jalan tambah follower....

Datang dari segmen sama... http://kasihlestariabadi.blogspot.com/2013/10/segmen-12-jam-bloglist-5-mialianacom.html

Mia Liana berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #5 Mialiana.com

Senarai peserta ada di entri http://www.mialiana.com/2013/10/senarai-peserta-segmen-12-jam-bloglist-5.html

Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2013.

(^_^) Semoga berjaya.

Catat Ulasan