Selasa, 16 Ogos 2011

Jom Pergi Makan-Makan


Pada hari ini Isz berbuka puasa biasa aje sebab nanti malam dah plan nak makan masakan western halal. Tekak teringin pulak nak makan makanan barat. Kedai makanan western yang di maksudkan ialah Mama Chops Papa Grill bertempat di Bandar Baru Uda. Jom rolling....


Depan kedai

Tempat makan yang selesa dan kerusi empuk
Menu makanan western 

Brader tengah amik order

Isz dan Isteri

Black Paper Chicken Chop

BBQ Chicken Chop


Harga yang berpatutan kena dengan rasanya yang enak dan segar. Pada pengetahuan Isz di Taman Universiti Skudai Johor pun terdapat cawangan kedai Mama Chop Papa Grills. Ok senang-senang bolehlah cuba masakkan western di kedai ini. Kalau yang bukan dari johor bolehlah copy alamat di dalam resit dan letakkan fav kat dalam GPS, mesti boleh jumpa punya tempat ini. 

7 comments:

eera berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

dah... dah penah pegi... rasa nya oke la.. ramai org, servis ade lambat sikit ;)

IsmailDotCom berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

eera : harganya pun taklah mahal sangatkan, biasalah nak makanan yang berkualiti kena tunggu lama sikit.

Nizam Ijam berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

wah..makan sakan nie..hehe

Elie Lily berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

alamak! sedapnya ciken cop! :)

Qienah berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

mmg suke sgt g mama chop ni.stiap ngeri mmg de..kt dungun de jg...hrga boleh thn..tmpt favourite adk bongsu sy..:)

Ahmad Sidiq berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

eemmm lzatnya

M Sazali Mohd berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

Kat uda dkt kwsn mne ek?

Catat Ulasan