Selasa, 9 Ogos 2011

Perjumpaan Blogger Johor pada 31 Julai 2011 di StarHill JB - La Stella Water Theme Park.

Perjumpaan Johor Blogger kali ini bertempat di StarHill JB - La Stella Water Theme Park. Tiket masuk pada hari itu (minggu) RM15 seorang. Kanak-kanak bawah 5 tahun dan warga emas 60 tahun keatas adalah percuma. Tempat ini memang best sangat Isz yang dah 5 tahun tak berenang pun teruja. Blogger Johor yang hadir pada hari itu adalah seramai 14 orang sahaja tapi kecoh macam 30 orang sangat meriah. Kalau nak tahu best ke tak tempat tu bolehlah berkunjung ke StarHill JB - La Stella Water Theme Park. Di bawah ini gambar blogger johor yang hadir bersama dengan link blog mereka sekali.

 Ini Isz Ismaildotcom a.k.a Abg Mael

 Juliana Ngah (isteri) a.k.a mialiana
 Sofea (anak)













 Kolam utama untuk orang dewasa

Kolam kedua untuk kanak-kanak

Luncur air untuk kanak-kanak

Walaupun pertama kali jumpa mereka ini semua sangat peramah dan kaki posing macam artis. Gambar di atas di ambil selepas penat bermandi-manda berenang dan berendam. Original tanpa touch-up. Apa pun Isz berharap ramai lagi yang akan hadir pada perjumpaan yang akan datang. Sekian terima kasih.

6 comments:

c.i.k.a.m.i.e.a berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

abg mael, pehal amek gmbr sy time macam tu. buruk laaaaaa

Cik Mon Kiera berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

abg mail saje jek letak gambar candid. baru natural kot!

ewanrani berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

hahah...itu die entries mantap dari abg mail lambung...melambung2 kite....hehee

Hackers berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

napa muka Hackers macam tu....uuwwaaaaa

Zulfahmi Abidin berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

terus panggil abg Isz skrg. cute gile name.^_^ selamat muke aku hensem dlm gambar walau pun tak edit.^_^

IsmailDotCom berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

@c.i.k.a.m.i.e.a@Cik Mon Kiera : korang dua orang tak payah solek pun dah cute...oklah tuh.
@ewanrani : terima kasih @Hackers : rahsia hacker terbongkar @Zulfahmi Abidin : Muka abg memang legend tapi hati cute..so panggil AbgIsz lah.

Catat Ulasan