Selasa, 24 Januari 2012

I luv Mum Giveaway @ lindarosman.com


Isz nak join giveaway ni. Jumpa giveaway ini di blog Mia Liana. Giveaway I luv Mum Giveaway @ lindarosman.com ini dianjurkan oleh Kak Ngah.

Isz baru ada seorang anak dara sunti, berusia 2 tahun 5 bulan. Bab-bab baju macam ni memang anak Isz suka sangat. Mana lah tahu ada rezeki dia...

Kalau ada sesiapa yang berminat, marilah join giveaway Kak Ngah ni sambil berkenalan dengan blogger-blogger lain.

1 comments:

Malaysia Networks berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

semoga berjaya dalam contest ni good luck

Untuk pengetahuan Ismail saya jugak ada mengadakan contest untuk blogger

Buat masa sekarang ni ada sorang je join tarikh tamat 29 Feb 2012.

Hadiah sehingga rm 150 kalau guna bank tempatan tp klu akaun paypal usd 50

Jomla meriahkan contest saya ni.. xde orang join pun lg..

ni urlnya

http://malaysia.topglobalsite.com/p/contest-malaysia-top-blogger.html

Catat Ulasan