Sabtu, 7 Januari 2012

Segmen Pencarian 10 Orang Follower by Ratu Zuleyqha



Isz nak join segmen ni... Nampak macam best dan tidak menyusahkan. Dah follow dan like FB Page Eqha. Klik banner segmen untuk join ya...

Syarat-syaratnya (copy dari entri segmen):


  • Buat entry bertajuk "Segmen Pencarian 10 Orang Follower by Ratu Zuleyqha"
  • Tepekkan header lama eqha kat atas tu dan linkkan URL ke blog eqha. Klik SINI.
  • MESTI follow eqha
  • LIKE fanpage eqha ( kalau tak nak pon tak mengapeee )
  • Tekan iklan churp churp eqha ( tak wajib )
  • Tak perlu tag kawan kawan ( eqha tau macam mana peritnya nak tag orang )
  • Tinggalkan URL entry korang di kotak komen eqha. Klik SINI.

2 comments:

ratu zuleyqha berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

hye, thx join! eqha dtg folo, like fanpage, tinggalkn banner kt atas sekali dgn listkn blog awk dlm blogger sporting eqha.. happy blogging ya! (:

IsmailDotCom berkata... Best Blogger Tips[Balas Komen]Best Blogger Templates

@ratu zuleyqha
Sama-sama, suka-suki join segmen untuk memeriahkan suasana

Catat Ulasan